Доступність посилання

ТОП новини

Росія застосовує щодо Часового Яру тактику «подвійного удару»: аналіз ситуації


Росія намагається атакувати Часів Яр прямо і одночасно заходити з флангів
Росія намагається атакувати Часів Яр прямо і одночасно заходити з флангів
  • Росія намагається захопити Часів Яр: що відомо наразі?

Армія РФ наступає на Часів Яр і застосовує тактику «подвійного удару». Про це пише аналітик німецького видання BILD Юліан Рьопке. Такі висновки він зробив на основі маневрів російської армії під Часовим Яром за останні 10 днів. У чому полягає ця тактика у? Наскільки критичною є ситуація у Часовому Яру? Що відбувається у Красногорівці?

  • Мобілізація: посилення?

Верховна Рада у найближчі дні готується розглянути законопроект про мобілізацію. Депутати розповіли Радіо Свобода, що це може статися у найближчі середу чи четвер. Що військовослужбовці хочуть побачити у цьому законопроєкті? Мобілізація: яким буде кінцевий варіант?

  • Повістка як покарання?

Тим часом очільника департаменту кібербезпеки СБУ Іллю Вітюка відсторонили від виконання обов'язків на час перевірки обставин, оприлюднених журналістами «Слідство-інфо». Він нібито працюватиме на фронті - зокрема на передовій, запевнили в СБУ. Раніше журналісти «Слідство.інфо» оприлюднили матеріал про майно родини Іллі Вітюка. А опісля зафіксували як працівники ТЦК намагалися вручити повістку автору розслідування. Повістка як покарання?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

Форум

XS
SM
MD
LG