Доступність посилання

ТОП новини

Новий ультиматум США Україні?


  • Росія здійснила наймасштабнішу атаку на енергосистему України за останній час, кажуть в Міненерго: влучання і пошкодження об’єктів по всій країні. У ДніпроГЕС у Запоріжжі влучило вісім російських ракет, повідомили в Офісі генпрокурора. Харків залишився повністю без світла. Аварійні відключення світла в багатьох областях. Є загиблі та поранені. Репортаж Радіо Свобода з регіонів про наслідки атаки Росії. Чому Росія атакує енергетичну інфраструктуру навесні? Яка логіка її дій? Удар по ДніпроГЕС: чи є загроза прориву?
  • Тим часом влада США закликала Україну припинити атаки на енергетичну інфраструктуру Росії, про це написало видання Financial Times з посиланням на джерела. Чи могли США звертатися з такою вимогою до України? Чи може Україна атакувати російські НПЗ? Надто з урахуванням того, як Росія атакує українські міста та інфраструктуру.
  • Проєкт «Схеми» розслідував: родина голови Антимонопольного комітету України Павла Кириленка за три роки – з 2020-го по 2023-й – придбала майно загальною вартістю понад 70 мільйонів гривень. До цього Кириленко працював керівником Донецької області. Якими будуть наслідки розслідування?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

XS
SM
MD
LG