Доступність посилання

ТОП новини

Сили РФ вдарили з авіації по окупованих Олешках? Що відбувається?


  • Російські сили вдарили з авіації по окупованих Олешках, що на лівому березі Дніпра. Інформація про це з’явилася і в зведенні українського Генштабу. В той же час проросійські телеграм-канали повідомляють про бої і районі Антонівського мосту поблизу Олешок та Голої Пристані. То що відбувається на Херсонщині, зокрема на Лівому березі Дніпра. Яка ситуація з логістикою російської армії через руйнування Чонгарського мосту? Та чи повипливав «похід» Пригожина на ситуацію на фронті на півдні України?

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» о 9:00 на @Радіо Свобода:

  • Ватажок «ПВК Вагнера» Євген Пригожин дав про себе знати після двох днів мовчання. І опублікував перше аудіо про свій так званий «похід» на Москву, пояснивши його мету. А російський президент Путін виступив з екстреним зверненням до російського народу – другим за останній тиждень. І найкоротшим в історії президентства. Проте ім’я Пригожина навіть не назвав. То чи стоїть крапка в цій історії? Яким був план у Кремля та у Пригожина? І чий план врешті спрацював.
  • Офіційний Київ продовжує повторювати – окупаційні сили готують теракт на Запорізькій АЕС. А українці в мережі діляться інформацією, як підготуватися до ядерної загрозі і які регіони можуть опинитися в зоні зараження. У той же час в США вкотре повторюють, що наразі не бачать загрози підриву ЗАЕС і так само застосування ядерної зброї.
  • А в окупованому Енергодарі – місті-супутнику ЗАЕС – окупаційна влада проводить навчання з евакуації населення. То чи існує загроза, і чи дійсно вона така велика, як про це повідомляють в українській розвідці – говоримо з колишнім співробітником Запорізької АЕС.
  • Харків’янка Дарина вийшла на одиночний пікет проти виступу співачки Лободи і потрапила в усі новини. Артистка під час виступу звинуватила дівчину у проплаченому у мітингу. В соцмережах Лободу засудили, а 16-річна харків’янка отримала чималу публічну підтримку. Чому плакат «Харків без Лободи» спровокував співачку? Як вона вибачалася і чи повірила Дарина її вибаченням? Дивіться в інтерв’ю.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG