Доступність посилання

ТОП новини

5 кроків від Залужного: як не допустити затяжної війни. Навіщо Арестовичу вибори?


Головнокомандувач ЗСУ заявив, що зараз війна переходить на новий етап, а це може піти на користь Росії
Головнокомандувач ЗСУ заявив, що зараз війна переходить на новий етап, а це може піти на користь Росії
  • Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у матеріалі видання The Economist заявив, що зараз війна переходить на новий етап, а це може піти на користь Росії. Йдеться про виснажливі бої як у Першій світовій. Як це виглядатиме на полі бою та чи справді Путін виграє від такого розвитку подій? Поговоримо.
  • Російські сили атакували Полтавщину. Вони влучили у нафтопереробний завод а також через удари по регіону були знеструмлені лінії енергопередач. Як і чим область готується захищати енергетичну інфраструктуру взимку?
  • Президент США Джо Байден накладе вето на бюджетний законопроєкт республіканців щодо допомоги Ізраїлю, в якому не буде коштів на підтримку України, пишуть ЗМІ з посиланням на Білий дім. Які шанси того, що Україна отримає обіцяне та за ким зрештою у США буде останнє слово щодо допомоги Україні?
  • Підтвердив ЗМІ, що кандидуватиме у президенти і навіть представив передвиборчу програму. Ексрадник Офісу президента України Олексій Арестович пропонує вимагати від колективного Заходу вступу в НАТО «із зобов'язанням не відвойовувати окуповані на момент вступу території, а домагатися їхнього повернення лише політичним шляхом». На кого зорієнтовані такі заяви та як до них треба ставитись у час війни, коли вибори, як каже влада, неможливі?

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» на @Радіо Свобода:

Форум

XS
SM
MD
LG