Доступність посилання

ТОП новини

Як вихователька дитячого садочка стала зіркою Youtube: з чим пов’язаний успіх Alyona Alyona?


Протягом десяти днів кліп на пісню «Рибки» набрав понад 400 тисяч переглядів
Протягом десяти днів кліп на пісню «Рибки» набрав понад 400 тисяч переглядів

Її називають українською Cardi B та пов’язують із нею майбутнє українського хіп-хопу. А вона – проста вихователька дитячого садочку, яка слідкує за останніми тенденціями в музиці й не боїться бути щирою. Все це – Alyona Alyona – нова зірка української музики.

27-річна Альона Савраненко народилась у Кіровоградській області. Нині працює вихователькою в дитячому садочку. Вона розповідає, що любов до музики їй прищепив батько.

Іще місяць тому вона вела спокійне розмірене життя – жила у місті Баришівка Київської області, ходила на роботу та нікому не була відомою. Та враз прокинулась знаменитою через дебютний сингл «Рибки».

Під відео можна побачити захоплені відгуки новоспечених фанатів: «Те відчуття, коли вперше почув нормальний реп нової школи українською мовою» та «Альоно, продовжуй. Ти будеш найкрутішим україномовним репером».​

Режисером кліпу став 19-річний репер Delta Arthur. Протягом десяти днів кліп набрав понад 400 тисяч переглядів. І це не дивно, бо образи, в яких вона з’являється у відео, є досить екстравагантними.

«Я люблю музику й люблю дітей», – розповідає у своєму інстаграмі сама Альона. Своїми музичними кумирами дівчинка називає Тревіса Скотта і Wu-Tang Clan.

Після успіху першого відео з’явилась інша версія «Рибок», стилістично оформлена під програму «Дитячий час». Там, крім загальних питань ведучого, запитують і про кулінарні вподобання дівчини. В кінці відео Alyona знову виконує свою пісню перед публікою.

Після роликів у соцмережах постала дискусія про зовнішній вигляд Альони, бо декого все ж шокували форми виконавиці. Тим не менш, більшість коментарів якраз підтримують сміливість Альони демонструвати своє тіло так, як вона сама того забажає, бо вміння бути собою – завжди в тренді.

Тепер фанати Альони перебувають у приємному очікуванні наступних синглів артистки. А вона сама поки не зникає із екранів телевізорів та стає все більш відомою.

  • Зображення 16x9

    Анастасія Саковська

    Народилася у 1994 році в Києві. У 2015 році закінчила Національний університет «Києво-Могилянська академія» за спеціальністю філософія та релігієзнавство. На Радіо Свобода – із 2015 року. Працюю з соціальними медіа, пишу про кіно

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG