Доступність посилання

ТОП новини

Вибухи в Криму та масована ракетна та дронова атака Росії по Україні: що відомо


Які російські військові об'єкти зазнали атаки в Криму?
Які російські військові об'єкти зазнали атаки в Криму?
  • Вибухи в Криму: що відомо

В Криму цими днями лунають вибухи. Чули їх в районі Феодосії. Сьогодні вранці окупаційна влада заявила про пожежу на полігоні в Кіровському районі, що на сході півострова. Таврійську трасу, побудовану за час окупації - перекрито. Також планують евакуацію населення – виїхати мусять близько 2000 людей. Що відбувається в окупованому Криму і які військові об'єкти опинилися під ударом цього разу?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода.Ранок:

  • Ракетна та дронова атака Росії по Україні

Вночі та зранку масштабні тривоги. Атаки на українські міста дронами та калібрами. Сили РФ завдали масованого удару ракетами різних типів і ударними безпілотниками. На Київщині та в Одесі працювала ППО. Куди поцілив агресор? Останні новини у випуску.

  • Україна виграє у міжнародних судах

Є рішення у справі Росії проти України. Йдеться про позов від 2021 року. Європейський суд із прав людини остаточно відхилив усі претензії Москви до Києва. В чому ж були ці претензії? Чому в результаті Росія не брала участь у суді? Та які наслідки може мати ця справа?

  • Чи зможе ООН вивезти українське зерно?

Чорноморська зернова ініціатива зупинена. РФ атакує портову інфраструктуру. Світ відреагував, засудивши односторонній вихід Росії з «зернової угоди». Чи є можливість відновити дію домовленостей?

XS
SM
MD
LG