Лувр у Парижі зачинений через коронавірус

У музеї заявили, що відшкодують вартість квитка тим, хто не зміг потрапити до Лувру 1 березня

Найбільш відвідуваний музей у світі, паризький Лувр 1 березня зачинився для туристів через страх поширення коронавірусу.

Як повідомили в музеї, через проведення наради персоналу щодо поширення вірусу Лувр не зміг відчинитися вранці. Люди все ще чекали на можливе відкриття тоді, як представники музею повідомили, що Лувр буде зачинений протягом неділі.

У музеї заявили, що відшкодують вартість квитка тим, хто не зміг потрапити до Лувру 1 березня.

Your browser doesn’t support HTML5

Екскурсія по лікарні для заражених коронавірусом – відео

Напередодні уряд Франції ухвалив рішення заборонити громадські зібрання, що проходять у приміщеннях за участі понад п'яти тисяч людей.

Ще одна зустріч профспілок і менеджменту музею щодо запобігання поширенню коронавірусу запланована в Луврі на понеділок.

Щодня Лувр відвідують десятки тисяч туристів з різних країн.

Жертвами коронавірусу станом на 1 березня стали 2979 людей, з них 2761 померли у Китаї. Про це свідчать дані Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса. Кількість випадків зараження новим коронавірусом сягнула 86 986, понад 42,3 тисячі одужали.

Server error

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to look into it immediately. Our apologies.

Будь ласка, використайте пошук