У ЗСУ повідомили про четвертий летальний випадок COVID-19

За минулу добу у ЗСУ зареєстровано дванадцять нових випадків захворювання

В Збройних силах України 30 травня зафіксували четверту смерть від коронавірусного захворювання COVID-19. Про це повідомили у Командуванні Медичних сил ЗСУ.

«У зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, 30 травня помер працівник Збройних Сил України (Чернівецька область)… За наявною інформацією, у чоловіка, окрім гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, були супутні захворювання», – мовиться у повідомленні.

У Міноборони зазначається, що станом на 31 травня у ЗСУ було виявлено 233 інфікованих коронавірусом. 111 людей одужали, четверо померли.

За минулу добу зареєстровано дванадцять нових випадків захворювання.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні і світі. Живий блог

«У ізоляторі військової частини (Харківська область) перебуває один військовослужбовець. Симптоми захворювання відсутні. Ще одинадцять осіб (Київська область – дев’ять військовослужбовців та один працівник ЗС України, Житомирська область – один військовослужбовець) перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання», – заявили у Міноборони.

В Україні станом на ранок 31 травня зафіксовано 23 672 випадки інфікування коронавірусом, померли 708 людей, одужали 9 538.