Доступність посилання

ТОП новини

Органи юстиції скасували легалізацію «Євразійської спілки молоді» Бахчисараю


За повідомленням прес-служби Міністерства юстиції, таке рішення зумовлене постановою Бахчисарайського суду про примусовий розпуск організації.

За повідомленням прес-служби Міністерства юстиції, таке рішення зумовлене постановою Бахчисарайського суду про примусовий розпуск організації.

Однією з підстав для ліквідації об''єднання стало порушення закону його представниками.

Минулого тижня «Євразійський союз молоді» взяв на себе відповідальність за осквернення державної символіки України на Говерлі. СБУ встановила трьох виконавців і двох замовників цього злочину.

Тим часом представники «Євразійської спілки молоді» Криму заявляють про викрадення українськими спец-службами лідера цієї організації Костянтина Книрика.

Вони попередили про готовність до збройної боротьби проти Української держави.

Співзасновник бахчисарайської організації ЄСМ Сергій Книрик повідомив, що сьогодні зранку кілька осіб заштовхали його сина Костянтина в іномарку і вивезли у невідомому напрямку. Він вважає, що лідера Євразійської Спілки Молоді викрали співробітники СБУ.

Водночас, на спільній прес-конференції Валерій Подьячий, координатор Народного Фронту «Севастополь-Крим-Росія», до складу якого входить кримський ЄСМ, заявив, що його соратники готові до ведення збройної партизанської війни, аби тільки Україна не вступила до НАТО.

У Головному управлінні Служби безпеки України в Криму заявили, що їм нічого не відомо про долю Костянтина Книрика і відмовилися коментувати заяви Валерія Подьячого і Сергія Книрика.

Матеріали до теми:

• СБУ нічого не відомо про мовляв викрадення лідера Євразійської спілки молоді Криму • Кримські «євразійці» погрожують збройною боротьбою • “Найвища точка”. Акти вандалізму активістів організації Євразійський Союз молоді на горі Говерла, в Яремчанському заповіднику сьогодні вночі
XS
SM
MD
LG