Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада забезпечить швидку ратифікацію усіх документів, необхідних для вступу у СОТ – переконана Юлія Тимошенко


У цьому Прем’єр-міністр України запевнила представників Європейського Союзу під час 12-го засідання у Брюсселі Ради з питань співробітництва між Україною та ЄС.


У цьому Прем’єр-міністр України запевнила представників Європейського Союзу під час 12-го засідання Ради з питань співробітництва між Україною та ЄС.

За словами Тимошенко, для України знаковими є офіційні переговори про створення зони вільної торгівлі з ЄС, які розпочалися минулого місяця.

Прем’єр також запевнила представників Євросоюзу в тому, що Президент, уряд і парламент «представляють єдину команду, яка просуватиме Україну на шляху до європейської інтеграції».

Протокол про приєднання України до СОТ підписали на засіданні Генеральної ради Світової організації торгівлі минулого місяця. Водночас повноправним членом СОТ Україна зможе стати через місяць після того, як Верховна Рада ратифікує угоду про вступ.

Матеріали до теми:

• Київ i Брюссель домовилися продовжити на один рiк План дiй Україна – ЄС, повідомила Юлія Тимошенко • «20 складових прозорості» презентувала у Брюсселі Прем’єр-міністр України • Юлія Тимошенко у Брюсселі прочитала лекцію бізнесменам та політикам • Юлія Тимошенко виключає можливість позачергових виборів Президента в Україні
XS
SM
MD
LG