Доступність посилання

ТОП новини

Голова політради НУНСу заперечив підтримку блоком кандидатури Турчинова на виборах мера Києва


Голова політичної ради Блоку «Наша Україна – Народна cамооборона» В’ячеслав Кириленко заперечив нібито рішення блоку підтримати кандидатуру першого віце-прем''єр-міністра, кандидата в мери Києва від БЮТ Олександра Турчинова на виборах. Він наголошує, що висловлена раніше заява одного з лідерів НУНС, міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про таку підтримку блоком Турчинова є його особистою думкою.

Голова політичної ради Блоку «Наша Україна – Народна cамооборона» В’ячеслав Кириленко заперечив нібито рішення блоку підтримати кандидатуру першого віце-прем''єр-міністра, кандидата в мери Києва від БЮТ Олександра Турчинова на виборах.

Про це сказано в повідомленні прес-служби НУНС.

«Блок «Наша Україна – Народна cамооборона» не приймав жодних рішень про підтримку кандидатури Турчинова на виборах Київського міського голови», – зазначив В’ячеслав Кириленко.

Він наголошує, що висловлена раніше заява одного з лідерів НУНС, міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про таку підтримку блоком Турчинова є його особистою думкою.

23 травня Юрій Луценко на мітингу БЮТ закликав виборців проголосувати за Олександра Турчинова як єдиного кандидата від демократичних сил.

Матеріали до теми:

• Кияни сьогодні обирають мера столиці і депутатів міськради
XS
SM
MD
LG