Доступність посилання

ТОП новини

Суд продовжив розгляд справи Мельничука проти Шокіна і Зубкова


Суд продовжив розгляд справи Мельничука проти Шокіна і Зубкова
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:41 0:00

У Печерському районному суді Києва після оголошеної перерви пройшло засідання суду за позовом народного депутата України Сергія Мельничука проти генерального прокурора України Віктора Шокіна і прокурора Андрія Зубкова про захист честі і гідності та ділової репутації. Рішення досі не ухвалили, і наступне слухання справи було перенесено на 10 серпня.

У залі був присутній позивач Сергій Мельничук з адвокатом та представник прокуратури, проте його відповідачі, Шокін і Зубков, на засідання не з’явилися.

Захисник Сергія Мельничука Андрій Доманський розповів: «Сьогодні були повністю озвучені позивні вимоги, були озвучені заперечення та розпочата полеміка між прокуратурою та позивачем. Повністю пройшов огляд матеріалів, і нам залишилось дорозглянути ці матеріали, озвучити їх, перейти до судових дебатів, і вже після цього суддя піде до нарадчої кімнати для ухвалення рішення».

Він також зауважив, що сторона позивача наполягатиме на присутності Зубкова на наступному слуханні.

Сергій Мельничук подав до суду на Віктора Шокіна в кінці травня. Депутат звинуватив Шокіна і Зубкова в тому, що вони дали на нього неправдиві свідчення і зруйнували його ділову репутацію.

XS
SM
MD
LG