Доступність посилання

ТОП новини

5 тисяч міліціонерів охоронятимуть правопорядок у Києві під час візиту Джорджа Буша


Крім того, за повідомленням МВС, у центрі столиці буде обмежений рух транспорту – деякі вулиці перекриють.

Крім того, за повідомленням МВС, у центрі столиці буде обмежений рух транспорту – деякі вулиці перекриють.

Літак президента США має приземлитися в аеропорту «Бориспіль» сьогодні о 23.00 за київським часом. Основні заходи відбудуться завтра.

Розпочнеться все на ґанку Секретаріату Президента України на Банковій. Там відбудеться офіційна церемонія зустрічі Віктора Ющенка і Джорджа Буша, що продовжиться розмовою у форматі тет-а-тет.

Потім почнуться українсько-американські переговори в розширеному складі, які, як очікується, завершаться підписанням двосторонніх документів.

Близько полудня Віктор Ющенко дасть офіційний сніданок на честь Президента США.

Після цього відбудеться церемонія покладання квітів до Меморіалу пам’яті жертв Голодомору дружинами президентів Катериною Ющенко і Лорою Буш. Потому глави держав з дружинами відвідають Національний заповідник «Софія Київська».

Також Президент США Джордж Буш разом із дружиною Лорою Буш побувають у київській школі №57, а також покладуть квіти до могили Невідомого солдата в парку Слави.

Близько 17.00 вівторка президент США залишить територію України.

Матеріали до теми:

•&nbsp Джордж Буш: Приєднання України до НАТО – це добра політика •&nbsp Буш у Києві: перспективи та очікування •&nbsp Візит Президента США до Києва •&nbsp До київського візиту президента Буша
XS
SM
MD
LG