Доступність посилання

ТОП новини

Володимира Путіна затвердили на посаді прем’єр-міністра Росії


На позачерговому засіданні нижньої палати парламенту, Державної думи Російської Федерації, його кандидатуру підтримали усі фракції, окрім комуністів. Голосування було відкритим.

На позачерговому засіданні нижньої палати парламенту, Державної думи, його кандидатуру підтримали всі фракції, крім комуністів.

Голосування було відкритим.

Серед пріоритетів нового уряду Путін назвав розвиток інфраструктури і вдосконалення роботи державних і громадських структур.

«Це перш за все, створення умов для повноцінного розвитку людини за рахунок поліпшення освіти, охорони здоров’я, науки, культури і ефективної соціальної політики. Це перехід економіки на інноваційний шлях», – заявив Володимир Путін.

«Саме добробут людини, створення умов для гідного життя людей буде головною, визначальною метою уряду. Навколо цього будуватимемо усі наші проекти і програми», – додав він.

Його кандидатуру на посаду голови уряду запропонував новий президент Дмитро Медведєв учора одразу після своєї інавгурації.

Путін уже був прем’єр-міністром у 1999 році, до обрання на найвищу державну посаду у 2000-му.

Матеріали до теми:

• Що Україна отримала від президента Путіна? Що отримає від Путіна-прем’єра? • У Росії відбулася інавгурація Дмитра Медведєва на посаду президента • Путін передає владу і залишається при владі • Володимир Путін: «Попереду на нас чекає інтенсивна робота». Чи настане в Росії новий порядок? (Аналіз)

• Адвокат. Шеф «Газпрому». Любитель йоги та Булгакова. Наступний президент Росії. (Портрет Дмитра Медведєва)

XS
SM
MD
LG