Доступність посилання

ТОП новини

Сергій Льовочкін: Обрання віце-спікерів парламенту перенесли на четвер


Це питання розглядатимуть разом із позбавленням повноважень депутатів-сумісників, повідомив представник Партії регіонів Сергій Льовочкін. Квоту першого віце-спікера віддали Партії регіонів. На цю посаду претендують Сергій Льовочкін та Андрій Клюєв. А крісло віце-спікера – Блоку Юлії Тимошенко, ним має стати Микола Томенко. Окрім цього, у четвер мають розглянути і питання щодо зміни керівництва Фонду держмайна. У БЮТі наполягають, що ним має стати Андрій Портнов.


Це питання розглядатимуть разом із позбавленням повноважень депутатів-сумісників, повідомив представник Партії регіонів Сергій Льовочкін.

«Всі кадрові питання будуть розглядатися в четвер, одним пакетом разом із питанням сумісників. За регламентом питання обрання президії Верховної Ради не було розглянуте в переліку питань, які обов’язкові до розгляду новообраною Верховною Радою. Через те, це питання може бути включене головуючим до порядку денного у будь-який час. Це ж саме і щодо питання сумісників», – зазначив Сергій Льовочкін.

Квоту першого віце-спікера віддали Партії регіонів. На цю посаду претендують Сергій Льовочкін та Андрій Клюєв. А крісло віце-спікера – Блоку Юлії Тимошенко, ним має стати Микола Томенко.

Окрім цього, у четвер мають розглянути і питання щодо зміни керівництва Фонду держмайна. У БЮТі наполягають, що ним має стати Андрій Портнов.

Матеріали до теми:

• Віце-спікерами по бездіяльності парламенту
XS
SM
MD
LG