Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко призупинив розпорядження уряду про перепідпорядкування Одеського припортового заводу


Про це йдеться в указі Президента від 20 травня. Крім Одеського припортового заводу, до списку увійшли, зокрема, найбільший виробник турбінного обладнання – завод «Турбоатом» та найбільша телекомунікаційна компанія «Укртелеком». Минулого тижня Кабінет Міністрів перебрав на себе повноваження Фонду держмайна з управління державними частками низки підприємств. Президент вважає розпорядження Кабміну неконституційним. Одночасно із призупиненням постанови уряду Ющенко подав відповідне подання до Конституційного Суду для розгляду конституційності розпорядження Кабміну від 16 травня.


Про це йдеться в указі Президента від 20 травня.

Крім Одеського припортового заводу, до списку увійшли, зокрема, найбільший виробник турбінного обладнання – завод «Турбоатом» та найбільша телекомунікаційна компанія «Укртелеком».

Минулого тижня Кабінет Міністрів перебрав на себе повноваження Фонду держмайна з управління державними частками низки підприємств.

Президент вважає розпорядження Кабміну неконституційним.

Одночасно із призупиненням постанови уряду Ющенко подав відповідне подання до Конституційного Суду для розгляду конституційності розпорядження Кабміну від 16 травня.

Матеріали до теми:

• Юлія Тимошенко: кримінальні справи навколо Фонду держмайна порушені «під тиском Секретаріату Президента» • Генпрокуратура порушила кримінальні справи через події навколо Фонду держмайна

• Юлія Тимошенко таки збирається провести у вівторок приватизацію Одеського припортового заводу • Президент вимагає від керівництва правоохоронних органів захистити Фонд держмайна від свавілля уряду • Секретар РНБО: Продаж Одеського припортового заводу не відбудеться до законного вирішення конфлікту навколо Фонду держмайна • За Юлію Тимошенко «взялося» РНБО • БЮТ готовий затвердити програму державної приватизації до зміни керівництва Фонду Держмайна
XS
SM
MD
LG