Доступність посилання

ТОП новини

На Львівщині створили штаб для ліквідації наслідків буревію


Як повідомив представник Львівської облдержадміністрації, служби й сили цивільної оборони переведені в режим надзвичайної ситуації.

Тим часом до Львова вже відбула прем’єр Юлія Тимошенко. Вона має заслухати інформацію про наслідки стихії і ухвалити рішення про кошти, потрібні для їх ліквідації.

Місцева влада вже приблизно оцінила збитки від буревію. За словами заступника міського голови Львова Микола Одуха, тільки по житловому господарству сума збитків оцінюється близько 20 мільйонів гривень.

Внаслідок сильних поривів вітру, шквалів та грози четверо людей загинули вчора на Львівщині. Ще шестеро травмовані, у тому числі одна дитина.

Загалом у західних областях України досі без світла залишаються 920 населених пунктів. Крім Львівщини, від стихії постраждали Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька й Хмельницька області.

Сьогодні ж в Україні знову оголосили штормове попередження. За даними метеорологів, сьогодні вночі у Закарпатській та Івано-Франківській областях очікують сильних дощів, шквалів місцями до 25-30 метрів за секунду і град.
XS
SM
MD
LG