Доступність посилання

ТОП новини

«Міліцейський бунт» у Закарпатті


Увесь офіцерський склад Закарпатського МВ УМВС виступив проти наказу Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про реорганізацію в управлінні та нові кадрові призначення.

Заступник міністра Олександр Савченко приїхав сьогодні в область і повідомив, що відтепер скасовується посада начальника Ужгородського міського відділу міліції.
Натомість, охороною громадського порядку в місті керуватиме спеціальний заступник начальника УМВС у Закарпатській області.

Цю новостворену посаду обійматиме генерал-майор у запасі Віталій Глуховеря, який тривалий час працював на різних керівних посадах у Дніпропетровську.

Під час представлення, яке відбувалося за присутності особового складу управління та преси, начальник УМВС у Закарпатській області Віктор Чепак від імені усього колективу висловив категоричну незгоду з наказом міністра про реорганізацію та кадрові призначення. Він сказав, що з ним не погоджували ці зміни і що їх проведено з порушенням чинного законодавства.

На підтримку слів керівника обласного УМВС виступив весь офіцерський склад міліції. На запитання, чи згідні ви з такою позицією свого керівника, усі піднялися з місць. У відповідь на це Олександр Савченко заявив, що до роботи міліції «вмішують політику».
XS
SM
MD
LG