Доступність посилання

ТОП новини

Із Севастополя до Кавказького узбережжя у суботу ввечері вийшла група кораблів ЧФ Росії


У складі групи – 9 кораблів, у тому числі – флагман флоту, ракетний крейсер «Москва», два сторожовики, два ракетних катера, два малих протичовневих кораблі і два допоміжних судна. Українські військові джерела повідомили, що штаб ЧФ подав заявку на вихід з дому, як і вимагають положення міжурядової угоди, повідомив наш кримський кореспондент Володимир Притула.

За даними російських військових джерел, сьогодні зранку кораблі прибули до Новоросійська. Раніше до Адлера вийшов великий десантний корабель «Саратов», а малий тральник «Касимов» зайшов у порт Сухумі (Абхазія, Грузія).

За непідтвердженими даними, ракетні катери Чорноморського флоту Росії також перебувають у порту Очамчира (Абхазія, Грузія).

У п’ятниць високопоставлений представник штабу Чорноморського флоту Росії заявив у мас медіа, що у випадку «ухвалення політичного рішення керівництвом Росії кораблі Чорноморського флоту готові вийти в море для забезпечення безпеки країни в регіоні Чорного моря, а також надання допомоги біженцям з Південної Осетії».

XS
SM
MD
LG