Доступність посилання

ТОП новини

Україно-польський фестиваль пройде в Угринові


Фестиваль «Кордон 803 Granica» збере 30 серпня українських і польських музикантів та митців, а також до 40 тисяч гостей з держав центрально-східної Європи.

Очікується, що у фестивалі братимуть участь українські гурти «Океан Ельзи», «Тартак», «Бум Бокс» та польські «Karimski Club» і «Kayah».

Мистецьке дійство відбудеться у рамках проекту «Європейське добросусідство», організованого Фундацією духовної культури прикордоння та молодіжною громадською організацією «Академія української молоді» у співпраці та за сприяння міністерств закордонних справ обох країн, Державної прикордонної та митної служби, Львівської та Волинської облдержадміністрацій, Люблінського воєводства, Посольства України в Польщі, Посольства Польщі в Україні, а також міжнародного благодійного фонду «Open Ukraine».

Європейські дні добросусідства проходитимуть у місці майбутнього пункту пропуску Угринів-Долгобичів. Метою їх проведення є привернення уваги громадськості до стану кордону та «наведення мостів» між народами, які створюють європейську спільноту.
XS
SM
MD
LG