Доступність посилання

ТОП новини

Матч динамівців і спартаківців охоронятиме 5 тисяч міліціонерів


Правоохоронці застерігають фанів футбольних клубів «Спартак» (Москва) та «Динамо» (Київ) від будь-яких порушень громадського порядку.

Як заявив начальник Головного управління МВС України у Києві Віталій Ярема, «міліція буде максимально зосереджена на дотриманні порядку, діятиме жорстко, але в рамках діючого законодавства».

Віталій Ярема звернувся до киян та уболівальників київського «Динамо» з проханням бути максимально толерантними з фанами російської футбольної команди.

Сьогодні столична міліція уже зустріла 1300 фанів московського «Спартака», які централізовано прибули до Києва.

Усього очікується прибуття близько п'яти тисяч уболівальників «Спартака».

Відповідно до квоти, для них на стадіоні надається 850 місць в 25-му і 26-му секторах. Ті, хто не потрапить на стадіон, зможуть дивитися матч на плазмовому екрані біля арки «Дружба народів».

Там чергуватиме міліція з розрахунку: один міліціонер на одного футбольного фана.

Охорону правопорядку у столиці під час матчу здійснюватимуть близько п'яти тисяч співробітників органів внутрішніх справ, зокрема 1300 бійців внутрішніх військ МВС і 700 осіб резерву.

Є інформація, що на допомогу українським правоохоронцям прибули російські фахівці, які спеціалізуються на безпеці футбольних матчів.

Керівництво столичної міліції також повідомляє, що під посилену охорону узяті будівлі органів влади, залізничні станції Києва і станції метрополітену, місця дислокації автобусів й іншого транспорту уболівальників «Спартака».

Створено оперативний штаб для координації сил і засобів з охорони громадського порядку.

Футбольний матчу «Спартак» (Москва) – «Динамо» (Київ) розпочнеться о 20.45, в центрі української столиці на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Це матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Першу гру, що проходила у Москві, київське «Динамо» виграло у «Спартака» з рахунком 4:1.

Остання офіційна зустріч представників двох клубів була у 1994 році, коли кожна з команд на своєму полі змогла взяти свої очки.


XS
SM
MD
LG