Доступність посилання

ТОП новини

Міністрам від НУНС дозволять повернутися до Тимошенко


Міністри коаліційного уряду від блоку «Наша Україна-Народна самооборона» будуть брати участь у засіданнях Кабінету міністрів, заявив лідер фракції НУНС В'ячеслав Кириленко.

«Наші міністри продемонстрували свою політичну позицію, що стосувалася саме того засідання, оскільки вони виконували рішення фракції НУНС. Надалі наші міністри будуть виконувати свої державні обов'язки в штатному режимі, тому що вони відповідальні люди», – сказав Кириленко на брифінгу в суботу.

«А цей уряд буде існувати доти, поки не буде створена нова коаліція БЮТ і Партії регіонів, або доти, поки не будуть завершені позачергові парламентські вибори. До цього моменту все будуть працювати в уряді», – відзначив Кириленко.

При цьому лідер фракції додав, що для НУ-НС не новина бажання БЮТ відправити міністрів-нашоукраїнців у відставку.

«Ми до цього готові», – запевнив політик, додавши, що рішення БЮТ і Партії регіонів заслухати звіт міністрів закордонних справ й оборони було прийнято з надуманих причин.

«Я думаю, що бютівці перед відставкою наших міністрів не зупиняться», – припустив Кириленко. За його словами, «це буде свідомий політичний вибір» БЮТ.

XS
SM
MD
LG