Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк закликає припинити дискусії про можливе вирішення кризи силою


«Якогось силового варіанту … не було і бути не може», – наголосив Голова Верховної Ради сьогодні на засіданні Погоджувальної ради.

Арсеній Яценюк додав, що заявами про можливість вирішення сформованої ситуації в такий спосіб політики лякають не тільки одне одного, але й іноземних інвесторів.

При цьому Яценюк зауважив, що якщо є необхідність заслухати в парламенті представників силових відомств із цього питання, потрібно це зробити.

Фракція Партії регіонів запропонувала заслухати в парламенті інформації міністра внутрішніх справ Юрія Луценка й командувача внутрішніх військ Олександра Кіхтенка про можливість застосування сили для вирішення політичної кризи.

Голова фракції Комуністичної партії Петро Симоненко також виступає за терміновий звіт у парламенті Кіхтенка щодо проведення планованих військових навчань. При цьому чільний комуніст допускає, що Президент Віктор Ющенко готується до повторення грузинського сценарію в Україні.

Президент Віктор Ющенко, виконувач обов’язків голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко, а також і міністр оборони Юрій Єхануров раніше заявляли, що виключають можливість силовиого сценарію вирішення політичної кризи.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG