Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» ініціює проведення з’їзду демократичних сил


У спеціальній заяві партії «Народний Союз Наша Україна» йдеться про необхідність об'єднатися навколо Президента України Віктора Ющенка «усім для кого цінності незалежності і свободи важливіші за особисті чи групові інтереси».

«Наша Україна» запрошує до участі у з'їзді як цілі партії, так і окремих політиків чи громадських діячів і пропонує об'єднатися у «єдину потужну національно-демократичну силу, здатну протистояти кремлівсько-олігархічному реваншу».

«Наша Україна» закликає всіх відповідальних політиків відмовитися від розмноження персональних політичних проектів, оскільки створення кишенькових партій і персональних блоків лише дезорієнтує людей і розчищає шлях до панування антиукраїнських сил.

У цьому ж зверненні партія «Наша Україна» з одного боку – звинувачує БЮТ у «руйнуванні демократичної коаліції, змові з Партією регіонів і комуністами та формуванні прокремлівської парламентської більшості», а з іншого боку – запрошує БЮТ взяти участь у процесі об’єднання українських демократичних сил.
XS
SM
MD
LG