Доступність посилання

ТОП новини

Медведчук поїхав у Росію готувати візит прем’єра Тимошенко – Кислинський


Заступник глави Секретаріату Президента Андрій Кислинський заявляє, що колишній лідер Соціал-демократичної партії (об’єднаної) Віктор Медведчук поїхав у Росію готувати візит Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

«Пошуки підтримки за межами України з боку БЮТ лише інтенсифікувалися. На цьому тижні підключилася «важка артилерія» – в «білокамінну» виїхав В. Медведчук, який готовить візит Прем’єр-міністра України й переконує Кремль у готовності БЮТ до коаліції із Партією регіонів», – сказано в повідомленні.

За словами Кислинського, серед ключових аргументів, якими, на його думку, буде оперувати Медведчук, стане спільне голосування фракцій БЮТ і Партії регіонів за нову редакцію закону про державну службу.

Підтвердженням своїм словам Кислинський вважає ухиляння Тимошенко від відповіді на питання журналістів про співробітництво з Медведчуком.
«Показово, що на пряму відповідь журналістів про відносини Тимошенко з Медведчуком лідер БЮТ учора не дала чіткої відповіді – не підтвердила, не спростувала твердження про тісне співробітництво з одіозним політиком минулого», – стверджує Кислинський.

Заступник голови Секретаріату вважає, що таке поводження Тимошенко підсилює в суспільстві підозри з відпрацьовування кремлівського сценарію БЮТом і Партією регіонів.

25 вересня ЮліяТимошенко, відповідаючи на запитання про можливу участь Медведчука в розробці БЮТом змін до Конституції, пообіцяла оприлюднити авторів змін після завершення роботи над ними.

XS
SM
MD
LG