Доступність посилання

ТОП новини

Герман: Потрібно порушити питання про одночасні вибори Президента та парламенту


Заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що поточного пленарного тижня парламентарії мають обговорити питання про те, що у разі проведення позачергових парламентських виборів необхідно одночасно провести і дострокові президентські вибори.

«Ця ідея про одночасні вибори президента і парламенту – вона є дуже симпатичною, і її підтримало б суспільство. Я думаю, що треба про це говорити цього пленарного тижня, цього тижня треба це питання порушувати», – сказала Герман сьогодні журналістам.

Водночас депутат сказала, що у разі проведення позачергових парламентських виборів необхідно терміново змінити виборче законодавство, як мінімум в частині відкритих виборчих списків.

Ганна Герман також висловила думку, що станом на сьогодні ситуація така, що позачергові парламентські вибори все-таки відбудуться.

«Станом на сьогодні я не маю оптимізму щодо створення коаліції. Сьогоднішній день, який дуже багато про що мені говорить, означає, що все-таки буде проголошено позачергові парламентські вибори», – зазначила вона.

XS
SM
MD
LG