Доступність посилання

ТОП новини

«На виборах 2010 року Лукашенкові буде важко» – білоруський опозиціонер


«Без тиску не можливо прибрати Лукашенка. Президент, а не парламент має владу в Білорусі. Тому на президентських виборах 2006 року багато людей вийшли на вулиці», – заявив в ефірі Радіо Свободи 1-й заступник голови Білоруського народного фронту, співголова об’єднаних демократичних сил Вінцук Вячорка.

«Без субсидіювання низької ціни на російський газ у Білорусі було б неможливим зберігати відносно стабільну економіку. Соціально-економічна політика Лукашенка не може бути такою популістичною без підтримки Росії», – сказав білоруський опозиціонер.

«Щодо дочасних голосувань студентів у Білорусі, то там студент якщо не проголосує, то може втратити ліжко у гуртожитку або ж навіть місце в університеті. Я впевнений, що Лукашенка не будуть боронити тисячі людей у кризові ситуації», – наголосив Вінцук Вячорка.

«На початку 90-х в нас був шанс, але прийшов Лукашенко і все законсервував. Економіка Білорусі залежить від великих підприємств. Коли ситуація з енергоносіями зміниться, більшість цих підприємств постраждає», – зауважив 1-й заступник голови Білоруського народного фронту.
XS
SM
MD
LG