Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: Розпуск парламенту – «удар дзвону, який дзвонить по нинішній владі»


Лідер опозиційної нині Партії регіонів у своєму телевиступі в відповідь на телезвернення Президента, в якому Віктор Ющенко оголосив про майбутній розпуск парламенту і призначення дострокових виборів, різко критикував політичні сили дотеперішньої влади, не розрізняючи їх.

Із одного боку, Віктор Янукович повторив тезу Президента, спрямовану проти Юлії Тимошенко й блоку її імені, й заявив: «Популізм призвів до нестримного росту цін та найвищої у Європі інфляції».

Із іншого, він скритикував позицію Президента і його прихильників, стверджуючи, що «втягування України в НАТО проти волі більшості населення і упереджена оцінка подій на Південному Кавказі призвели до подальшого розколу суспільства».

«Влада поставила країну на межу банкрутства. З’ясовувати, хто з помаранчевих у цьому більше винен – марна справа. Винна уся їхня команда. Винні вони усі разом», – заявив Янукович у середу ввечері.

Він повторив свої твердження, що саме його партія, перебуваючи при владі, мовляв, досягала високого розвитку держави й долала кризи, що залишалися їй після попередньої «помаранчевої» влади.

За словами Януковича, його Партія регіонів має намір «об’єднувати суспільство не навколо партійних кольорів, а навколо програми поліпшення життя людей» і «знову взятися за відбудову країни».

Він заявив, що «буде порядок і стабільність», і висловив побажання, щоб їм допоміг Господь Бог.
XS
SM
MD
LG