Доступність посилання

ТОП новини

Представники «Нашої України» і Партії регіонів скептично сприйняли ініціативу Тимошенко


Пропозиція Юлії Тимошенко про створення уряду захисту від світової фінансової кризи не викликала особливого ентузіазму в депутатів з інших парламентських фракцій. Представник Партії регіонів, економіст-міжнародник Олексій Плотников заявив в інтерв’ю Радіо Свобода в неділю: «Приємно, що нарешті Прем’єр визнала існування фінансової кризи. Навіть протягом вересня і початку жовтня були запевнення, що це десь там у світі криза, в Україні все гаразд. Що стосується всього іншого – це прагнення залишитися при владі. Це прагнення будь-якою ціною відмінити вибори з тим, щоб працював саме цей уряд, саме цього Прем’єр-міністра. Я не побачив нічого в цій заяві нового».

Нічого нового в заяві Юлії Тимошенко не почула і її колишня колега по демократичній коаліції, економіст з «Нашої України» Ксенія Ляпіна: «Це обставини, про які всім нам відомою. Нове лише те, що Юлія Володимирівна пропонує створити мега, суперкоаліцію, таку якусь величезну. Тільки я не зрозуміла, кого вона пропонує Прем’єр-міністром такого мега, суперантикризового уряду. Є логіка в тих висловлюваннях, які вона говорить, що під час кризи уряд, як ніколи, повинен бути тверезомислячий. В такому випадку просто треба його абсолютно змінити, і мусить бути якийсь Прем’єр, який не буде учасником наступних виборів».

З ініціативою про створення уряду захисту від світової фінансової кризи Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко виступила в неділю.
XS
SM
MD
LG