Доступність посилання

ТОП новини

На будiвництво львівського стадiону претендують 3 компанiї



Три компанiї висловили готовнiсть побудувати у Львовi стадiон до матчiв чемпiонату Європи з футболу в 2012 роцi, повiдомляє прес-служба Львiвської мiськради з посиланням на мiського голову Андрiя Садового.

«За останнiй тиждень ми провели переговори з трьома серйозними компанiями, здатними побудувати стадiон у стислi термiни, визначенi УЄФА», – сказав міський голова.

Серед цих компанiй – нiмецька фiрма «Гохтiф», що здiйснювала реконструкцiю стадiону в Днiпропетровську. Також проводилися переговори з українською фiрмою «Азовiнтекс».

Ранiше планувалося, що комплекс будуватиме австрiйська фiрма «Альпiне», яка перемогла в проведеному мiськрадою конкурсi.

Проте на початку жовтня австрiйцi не пiдписали договiр генпiдряду на будiвництво стадiону, мотивуючи свiй крок тим, що стадiон неможливо побудувати за 85 мільйонів євро, як це передбачалося ранiше, i вiдмовилися вiд будiвництва.

У зв’язку з цим Львiвська мiськрада провела позачергове засiдання, пiд час якого депутати вирішили визнати незадовiльною роботу мiського голови Львова Андрiя Садового з пiдготовки до Євро-2012.

XS
SM
MD
LG