Доступність посилання

ТОП новини

Лідери фракцій не домовилися про подолання кризи


«Відбулося засідання погоджувальної ради. Можу сказати, що результат цього засідання невтішний, тому що практично спільної думки щодо виходу з кризи немає», – заявив лідер фракції Комуністичної партії Петро Симоненко сьогодні після завершення погоджувальної ради.

За словами лідера комуністів, «уряд не пропонує конструктивних заходів щодо порятунку національної економіки», бо всі урядові пропозиції «базуються на інтересах Міжнародного валютного фонду».

Симоненко заявив, що комуністи сьогодні мають намір зареєструвати свій проект постанови щодо забезпечення виходу України з кризи.

«Це буде поєднання і організаційних заходів, і тих кроків, які потрібні з точки зору законодавчого поля», – сказав він.

При цьому Симоненко наголосив, що фракція КПУ не буде голосувати за урядовий проект закону щодо виходу з кризи, як і не голосуватиме за альтернативні законопроекти, а саме їх завтра винесуть на голосування в парламенті.

Минулої п’ятниці Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк підписав розпорядження про створення робочої групи з підготовки єдиного узгодженого законопроекту щодо подолання в Україні наслідків світової фінансової кризи.

Нині в парламенті зареєстровані шість законодавчих актів, які стосуються цього питання. Але, за словами спікера, жоден із них не має підтримки необхідної кількості депутатів.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG