Доступність посилання

ТОП новини

НУНС вимагає переголосувати законопроект про фінансування виборів


Фракція «Наша Україна – Народна Самооборона» наполягає на тому, щоб парламент повернувся до розгляду законопроекту про фінансування позачергових парламентських виборів.

Як заявив голова фракції НУНС В'ячеслав Кириленко, під час сьогоднішнього голосування щодо цього документа депутати від фракції БЮТ намагалися вилучити з пультів для голосування картки нунсівців.

Через це, за його словами, 2 картки були вилучені з пультів, а одна не спрацювала.

Натомість голова фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що повернення до цього питання не буде.

Водночас у Партiї регiонiв стверджують, що пiд час голосування в середу картки деяких їхнiх депутатiв також не спрацювали.

Зокрема, пiд час голосування за законопроект регіоналки Олени Лукаш про внесення змiн до виборчого законодавства не спрацювала картка Василя Горбаля. Вiн звернувся до апарату Верховної Ради з вiдповiдною заявою.

Парламент сьогодні не підтримав законопроект щодо забезпечення фінансуання дострокових виборів, внесений депутатом від НУНС Ксенією Ляпіною.

Не вистачило голосів і для ухвалення змін до законiв щодо вдосконалення механiзму позачергових парламентських виборiв, запропонованих депутатом вiд Партiї регiонiв Оленою Лукаш.

XS
SM
MD
LG