Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко: Кредит МВФ – сигнал про підвищення довіри до України


Президент Віктор Ющенко вітає рішення Ради директорів Міжнародного валютного фонду про надання Україні стабілізаційного кредиту й вважає цей крок сигналом для світової громадськості про підвищення рейтингу довіри до України.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Ющенко подякував директору-розпоряднику фонду Домініку Стросс-Кану, менеджерам і експертам МВФ за підтримку дій і планів України із забезпечення стабільності роботи економіки й фінансової системи держави.

На думку Президента, допомога МВФ дасть змогу впевненіше себе почувати українським діловим колам і, в першу чергу, фінансовому сектору. А національна економіка одержить потужний ресурс для розвитку пріоритетних напрямків, гарантування ліквідності банківської системи.

Ющенко вважає, що Україні потрібні масштабні структурні реформи і націлює на це керівництво Кабінету Міністрів і Національного банку.

Вчора Рада директорів МВФ ухвалила рішення виділити Україні кредит на суму близько 16,4 мільярди доларів для подолання проблем в економіці.

XS
SM
MD
LG