Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: парламентська політична криза завершена, руки від кайданів звільнені


Прем’єр-міністр України, виступаючи в середу із телезверненням до народу з приводу створення нової парламентської коаліції, обрання Голови Верховної Ради та ситуації в країні, заявила, що парламентська політична криза завершена.

«Завтра у Верховній Раді розпочнеться нормальна, послідовна робота. Тепер у нас звільнені руки від кайданів. Кремлівські змови, державні заколоти, позбавлення людей права обирати Президента всенародно виявилися знову банальною неправдою».

Тимошенко подякувала «всім політичним силам, фракціям, народним депутатам, які своїм вчорашнім голосуванням припинили цю політичну ганьбу і створили коаліцію» і повідомила, що «приоритетні кроки в парламенті після подолання політичної кризи будуть присвячені подоланню всіх негараздів, нормалізації життя кожного з Вас».

Прем’єр закликала не звертати «увагу на жодні провокаційні чутки відносно зменшення пенсій, або невиплат пенсій працюючим пенсіонерам. Такі розмови є повною провокацією», – заявила вона.

За словами Прем’єра, у четвер будуть ухвалені «всі закони та зміни до бюджету, які забезпечать стабільну та в повному обсязі виплату пенсій».

Тимошенко пообіцяла, що особисто буде берегти парламент, «новостворену коаліцію. Я ніколи не допущу знущання над Верховною Радою, над країною, які ми спостерігали останні місяці. Бо жодні президентські вибори не варті того, щоб політичні авантюристи кидали країну в прірву протистояння та хаосу», – заявила у телезверненні у середу ввечері Прем’єр-міністр України.
XS
SM
MD
LG