Доступність посилання

ТОП новини

Бондар: Криза не перешкоджатиме Днiпропетровську гiдно готуватися до Євро-2012


Голова Днiпропетровської облдержадмiнiстрацiї Вiктор Бондар вважає, що фiнансова криза корiнним чином не зможе вплинути на пiдготовку мiста та областi до Євро-2012.

За його словами, пiдготовка мiста та областi триває своєю чергою, зокрема, практично завершенi роботи з реконструкцiї пiд'їзних шляхiв до стадiону «Арена-Днiпро», триває розробка документацiї з реконструкцiї лiкарнi «Швидкої допомоги» за 2 кілометри від стадіону. До кінця року планують завершити реконструкцiю чотирьох районних лiкарень, розташованих поблизу транзитних дорiг.

Цю позицію голови Дніпропетровської облдержадміністрації поділяє і міністр у справах сім’ї, молоді, та спорту Юрій Павленко.

Він назвав Дніпропетровськ лідером з підготовки до Євро-2012.

Напередодні голова Дніпропетровської ОДА заявляв, що криза тимчасово вплине на підготовку будівельних об’єктів до Євро-2012.

«Ця криза такі проекти як готелі, розважальні центри, зупинить десь на півроку, але далі все одно, перед початком Євро-2012, відбудеться активне будівництво цих проектів, бо всі розуміють, що це прибуткова сфера і вакууму не буває», – цитує Бондаря прес-служба облдержадміністрації.


XS
SM
MD
LG