Доступність посилання

ТОП новини

Постачання тепла й гарячої води в Києві відновлено – уряд


Пресова служба Кабінету Міністрів, повідомляючи про це в неділю, просто в заголовок винесла заяву, що це сталося «після втручання Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко».

Урядове повідомлення нагадує, що «кошти, не сплачені київською владою за газ, будуть стягнути з рахунків мерії Києва через суд».

У суботу управління у зв’язках із засобами інформації Cекретаріату Кабміну повідомляло, що Тимошенко на терміновій нараді «примусила» мера Києва Леоніда Черновецького відновити теплопостачання та подачу гарячої води киянам і «знайшла вихід із ситуації з відновленням теплопостачання та постачання гарячої води», який полягає в тому, що необхідні для цього кошти будуть через суд списані з рахунків мерії Києва».

Напередодні, в п’ятницю, Тимошенко заявила, що у відключенні тепла у Києві винен Черновецький.

А Черновецький у суботу звинуватив Тимошенко в дестабілізації ситуації в Києві й заявив, що відключення тепла в столичних будинках відбувалося «з відома Прем’єр-міністра» «з метою дестабілізації ситуації в столиці та організації перевиборів».

Як сказав Черновецький, ситуацію вдалося змінити «тільки завдяки втручанню Президента Віктора Ющенка», який «став на бік киян».
XS
SM
MD
LG