Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ: Угоду про коалiцiю пiдпишуть сьогодні


Угода про створення коалiцiї між БЮТ, «Нашою Україною – Народною самообороною» та блоком Литвина – готова, узгоджена трьома фракціями і буде підписана сьогодні, повiдомив заступник лiдера фракцiї БЮТ Андрiй Кожем’якiн.

За його словами, в документi немає суперечливих питань, зокрема, щодо базування Чорноморського флоту Росії на територiї України, визнання Голодомору геноцидом, надання офiцiйного статусу воїнам ОУН-УПА.

Кожем’якін повідомив, що угоду пiдпишуть керiвники фракцiй: вiд БЮТ – лiдер фракцiї Iван Кириленко, вiд Блоку Литвина – спiкер Володимир Литвин, вiд НУНС – заступник лiдера фракцiї Борис Тарасюк.

Водночас ще один заступник голови фракції НУНС Роман Зварич після зустрічі з Президентом заявив, що Віктор Ющенко сумнiвається в можливостi створення коалiцiї в складі БЮТ, НУНС та блоку Литвина.

А Тарасюк повідомив, що станом на понеділок 37 депутатів від НУНС виступають за підписання такої угоди: «Більшість (депутатів від НУНС), яку я наразі представляю, прийняла рішення вже про затвердження угоди і надала мені повноваження підписати цю угоду сьогодні».
XS
SM
MD
LG