Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів і комуністи хочуть відставки міністра оборони


Фракцiї Партiї регiонiв i Комунiстичної партії України пропонують Верховній Раді розглянути проект постанови про висловлення недовiри Юрiєві Єханурову i звiльнення його з посади.

Виступаючи сьогодні з парламентської трибуни, член фракцiї КПУ Iгор Алексєєв наголосив, що комунiсти пропонують розглянути цей документ на засiданнi парламенту пiсля обговорення звiту тимчасової слiдчої комiсiї зі з’ясування обставин i встановлення фактiв постачання до Грузiї української вiйськової технiки з порушенням українського законодавства i норм мiжнародного права.

«Партiя регiонiв також пiдтримує розгляд цього питання», – заявив голова регламентного комiтету, член фракцiї Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, якщо у звiтi комiсiї буде iнформацiя про факти порушення законодавства з боку мiнiстра оборони, Партiя регiонiв пiдтримає пропозицiю про висловлення йому недовiри.

Як повiдомив на засiданнi голова парламенту Володимир Литвин, міністрові Єханурову направили листа з проханням прийти сьогодні на засiдання парламенту, на якому оприлюднять звіт комісії.
XS
SM
MD
LG