Доступність посилання

ТОП новини

Уряд внiс до парламенту програму своєї дiяльностi


Кабiнет Мiнiстрiв пропонує Верховнiй Радi затвердити програму дiяльностi уряду під назвою «Подолання впливу свiтової фiнансово-економiчної кризи i поступальний розвиток».

Проект вiдповiдної постанови сьогодні зареєстрували в парламенті.

Документ внесла прем'єр Юлiя Тимошенко. Кабмін минулого тижня схвалив і затвердив нову редакцію програми своєї діяльності, в якій визначив свої першочергові завдання в кризовий і післякризовий періоди.

Серед першочергових завдань уряд визначив оздоровлення і відновлення нормального функціонування фінансових ринків, відновлення довіри до банківської системи, мінімізацію негативних соціальних наслідків кризи, посилення економічної активності і відновлення економічного зростання.

На початку цього року Кабінет Міністрів Юлії Тимошенко затвердив програму своїх дій «Український прорив: для людей, а не для політиків». Але парламент так її і не затвердив.

А затвердження Верховною Радою програми діяльності Кабміну передбачає, що парламент протягом року не може піднімати питання про недовіру уряду, яке призводить до його відставки.


XS
SM
MD
LG