Доступність посилання

ТОП новини

Президент побажав українцям з нагоди Різдва Христового доброї долі, впевненості, віри і стійкості


У різдвяному вітанні Глава держави Віктор Ющенко, зокрема, сказав: «Я прошу, щоб зі словом Різдвяного миру ми звернулися один до одного і подякували, що ми є, що ми разом. Я прошу, щоб своє тепло ми передали нашим батькам, близьким і коханим нашим людям, нашим дітям, друзям і всім, хто навколо нас. Я прошу, щоб на Різдвяні свята ми знайшли можливість допомогти тим, хто у скруті, – нехай незнайомим, але нашим, рідним людям. Я прошу, щоб ми згадали всіх, кого немає з нами, але навічно є у нашому серці. Я прошу, щоб ми подумали про всіх, хто далеко від рідного дому, і всіх, хто чекає повернення».

«На срібних Різдвяних санях Божа Матір оберігає наше немовля. Так це бачив геніальний поет Богдан-Ігор Антонич. Його століття ми святкуємо цього року. На веселих, Різдвяних, зимових санях – український дух, український господар. Так це бачила геніальна художниця Марія Приймаченко. Цього року її століття. Століття за століттям, з прадавнього віку і на віки вперед живе і житиме на цій землі наша душа, наш геній, наша віра у Боже благословення бути господарем для доброї долі», – наголосив Віктор Ющенко і побажав усім доброї долі.

«Доброї долі я бажаю кожній нашій оселі й особливо тим, які відбудовані після негоди або зведені... Доброї долі я бажаю всій нашій державі і всій світовій Українській родині. Дай Боже усім нам щастя, здоров'я і достатку. Любімо один одного. Шануймо один одного. Вітаймо вічне народження Бога. Христос рождається! Славімо Його!», – сказав Президент України у Різдвяному вітанні.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG