Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів вимагає відставки Ющенка і Тимошенко


Партія регіонів вимагає від Президента Віктора Ющенка та прем’єра Юлії Тимошенко негайно подати у відставку, інакше погрожує масовими акціями протесту.

Як заявила представниця ПР Ганна Герман, регіонали впевнені, що вся «проблема з газом в Україні полягає у тому, що розсварена українська влада не може поділити між собою, хто буде заробляти на газових схемах».

За словами Герман, Ющенко і Тимошенко своїми чварами довели країну до того, що в розпал зими українські підприємства не мають газу.

«Ми отримуємо десятки телеграм зі сходу і півдня про те, що зупиняються нові, й нові підприємства і викидають робітників на вулицю через те, що їм (підприємствам) не вистачає газу за доступними цінами», – зазначила депутат.

Чинна влада зруйнувала і перспективу України щодо євроінтеграції, наголосила Герман.

Якщо ж ані Ющенко, ані Тимошенко не погодяться йти у відставку добровільно, Герман зазначила, що її партії доведеться очолити робітничі виступи протесту.

При цьому вона зауважила, що стихійні виступи є дуже небезпечними й регіонали не хочуть, щоб в Україні був громадянський конфлікт, «а обурені, голодні люди не витримають навіть тих 100 днів, які дав владі Віктор Янукович».

XS
SM
MD
LG