Доступність посилання

ТОП новини

Від опіків померла журналістка Байда


У ніч з 9 на 10 січня в Донецькому опіковому центрі померла заступник головного редактора сайту Корреспондент.net Ольга Байда.

Як повідомляє Корреспондент.net, трагедія сталася 5 січня в селі Верховина Івано-Франківської області, де Ольга відпочивала з друзями. Вони зупинилися в одній із кімнат приватного будинку. Вдень у цьому будинку сталася пожежа.

В результаті пожежі на місці померла одна з відпочиваючих. 26-річна Ольга одержала опіки понад 80% тіла.
Міністерство оборони України, на прохання добродійного фонду Рината Ахметова «Розвиток України», який повністю узяв на себе порятунок життя Ольги, оперативно вислав вертоліт. Попри складні погодні умови, Ольгу переправили вертольотом до аеропорту Івано-Франківська, а звідти – літаком до Донецька.

Лікарі опікового центру в Донецьку чотири дні боролися за життя Ольги, але врятувати її не вдалося.

О. Байда працювала на Корреспондент.net з травня 2007 року. Поховають її в рідному Херсоні 13 січня.

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко висловила співчуття у зв’язку із передчасною смертю заступника головного редактора Інтернет-сайту Корреспондент.net Ольги Байди.

«Щиро сумую разом з рідними та близькими Ольги. Втрата рідної людини – це велике горе для кожного. Дуже важко зрозуміти та сприйняти, коли через трагічну випадковість з життя йде молода, красива та талановита людина, яка ще могла зробити багато прекрасних справ. Співчуваю близьким, рідним та колегам Ольги. Її не вистачатиме всім нам», – йдеться, зокрема, у співчутті Прем’єр-міністра.

XS
SM
MD
LG