Доступність посилання

ТОП новини

Фінплан «Нафтогазу» можуть затвердити протягом 10 днiв


У «Нафтогазі України» прогнозують затвердження Кабiнетом Мiнiстрiв фiнансового плану пiдприємства на 2009 рiк протягом тижня – 10 днiв.

Про це повiдомив заступник голови правлiння держхолдингу Владимир Трiколiч пiд час засiдання Нацiональної комiсiї регулювання електроенергетики.

У зв'язку з цим він звернувся до Нацкомiсiї з проханням перенести розгляд встановлення цiни на газ, який видобувають пiдприємства компанiї, на наступне засiдання. НКРЕ задовольнила це прохання.

Раніше Президент Віктор Ющенко заявляв, що уряд має затвердити збалансований фінансовий план «Нафтогазу» до засідання Ради національної безпеки і оборони та представити його членам РНБО.

За його словами, саме через значне розбалансування фінансових потоків «Нафтогазу», що несе ризик національній безпеці України, він ініціював розгляд цього питання на РНБО.

Це засідання мало відбутися минулої п’ятниці, але його перенесли, як повідомляла речниця глави держави, ймовірно, на 30 січня. Проте, за деякими даними, завтра засідання може не відбутися, бо секретаря РНБО Раїси Богатирьової немає в Україні.
XS
SM
MD
LG