Доступність посилання

ТОП новини

Інспектори УЄФА прибули до Львова


На чолі делегації, яка прибула для інспектування підготовки об’єктів до Євро-2012 – генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор.

Він ознайомлюється з міжнародним аеропортом «Львів», де відбудеться презентація проекту реконструкції злітної смуги і пасажирського терміналу, відвідає залізничний вокзал, а також огляне центральну частину Львова у вечірній час.

Завтра делегація УЄФА огляне будівництво стадіону до Євро-2012, а у Ратуші йому представлять загальний стан підготовки міста до чемпіонату.

Сьогодні ж, після візиту до Одеси, генеральний секретар УЄФА висловив невдоволення низькими темпами реконструкції стадіону «Чорноморець» в одеському парку імені Шевченка.

Про це повідомив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Делегація УЄФА оглянула також об'єкти в Києві, Харкові та Дніпропетровську і залишилась задоволена перебігом підготовки до Євро-2012 у цих містах.

Завтра інспектори зі Львова полетять до Кракова.

У складі делегації також – директор Євро-2012 Мартін Каллен, комерційний директор УЄФА Філіп Марграфф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі й керівник підрозділу Євро-2012 із питань організації заходів Лукас Ахерман.
XS
SM
MD
LG