Доступність посилання

ТОП новини

Ольга Богомолець: «Люди не хочуть знати правду про хворобу Президента»


«Від мене вони могли б дізнатися дуже багато цікавої інформації. Я готова про це говорити», – заявила заслужений лікар України й українська співачка у спільному проекті Радіо Свобода та Нашого Радіо «Дійова особа» в суботу.

Зокрема, за її словами, аналізи, які брали в Віктора Ющенка, в Україні «не виконувались, бо в цій державі немає умов для цього».

Ольга Богомолець також повідомила, що на перше місце в Україні зараз вийшли онкологічні захворювання шкіри. «Це пов’язано з нашою екологією, і сьогодні ми діагностуємо злоякісні пухлини шкіри щодня в декількох людей, починаючи з 17–18 років», – сказала вона.

Зокрема, за її словами, «Смертність від меланоми, пухлини, яка з’являється з родимки, в Україні становить 95%, а в Америці – 95% залишаються живими».

«Бюджет охорони здоров’я за останні 5 років зріс у 4 рази. На цей рік було заплановано вкласти в муніципальну систему охорони здоров’я 2 мільярди. З цих 2 мільярдів на медикаменти й харчування хворих відведено 17%», – повідомила також Ольга Богомолець у спільному проекті Радіо Свобода та Нашого Радіо «Дійова особа» в суботу.

Текст розмови читайте на сайті Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG