Доступність посилання

ТОП новини

Мінтранс: У зіткненні поїзда з автобусом на Тернопільщині винен водій


Зіткнення дизельного поїзда з рейсовим автобусом у Тернопільській області, внаслідок якого загинули 6 людей, сталося через порушення водієм автобуса правил проїзду через залізничний переїзд – про такий висновок урядової комісії повідомили в прес-службі Міністерства транспорту.

Як мовиться в повідомленні, на засіданні ліцензійної комісії Головної державної інспекції на автомобільному транспорті вирішили анулювати ліцензію автоперевізникові, який виконував рейси на цьому автобусі, у зв’язку з невиконанням умов законодавства.

Урядова комісія також вважає, що обладнання залізничного переїзду й автомобільної дороги відповідає вимогам наявних норм і стандартів, повідомили в Мінтрансі.

14 лютого 6 людей загинули і 14 потрапили до лікарень через зіткнення поїзда з автобусом біля села Прошова Тернопільської області. В автобусі на момент аварії перебували 22 людей, включно з водієм.

Кабінет Міністрів створив комісію на чолі з заступником міністра транспорту Володимиром Богдановим для розслідування причин аварії.

XS
SM
MD
LG