Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів у Севастополі є «найбільшим земельним буржуа» – Куніцин


Як заявив голова Севастопольської міської державної адміністрації на брифінгу, регіонали «при владі в міськраді і всі земельні питання вирішують корпоративно».

«Подивіться, скільки землі роздано нинішнім скликанням або попередніми складами депутатів», – заявив Сергій Куніцин.

На думку голови виконавчої влади міста, «регіональна» більшість у міськраді віддала однопартійцям не тільки «Золотий пляж», а й 19 тисяч гектарів лісових угідь, 50 га землі в Балаклаві, 4 га на березі Балаклавської бухти, землі «Золотої балки, а ще сотні гектарів, які депутати просто роздавали один одному, друзям, родичам, своїм фірмам.

«Усе це рішення «слухняної більшості». І «Золотий пляж» у цьому ж списку, за ним люди з Донецька, з Партії регіонів», – сказав він.

Як зазначив Куніцин, у міській адміністрації вже накопичилося чимало фактів, матеріалів, даних про земельні махінації в Севастополі. У більшості випадків, як стверджує він, фігурують прізвища депутатів. Голова міста пообіцяв, що на севастопольському вторинному ринку землі найближчим часом буде наведено лад.

Коментуючи численні звинувачення на свою адресу і на адресу міської адміністрації з боку міської ради в «розбазарюванні» землі, Куніцин заявив: «Зі всіма цими панами у нас розмова буде коротка – в суді. Подобається їм це чи не подобається. Там і розберемося».
XS
SM
MD
LG