Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі звільнили заручницю


У результаті проведеної спецоперації співробітники УМВС України в області звільнили 18-річну одеситку-заручницю, за яку організатор викрадання вимагав викуп у розмірі 300 тисяч доларів.

Як повідомили в облуправлінні міліції, викрадення організував 25 лютого безробітний одесит, який вирішив разом із напарником на цьому «заробити». Об'єктом викрадання стала дочка його знайомої – заможної одеситки.

Безпосередній викрадач дівчини діяв за заздалегідь розробленим сценарієм: викрав жертву, зв'язав, заховав і сфотографував дівчину за допомогою її ж мобільного телефону.

Після отримання мобілки жертви з її фотографією, організатор викрадення відправив знімок матері дівчини і зажадав викуп у сумі 300 тисяч доларів.

Мати викраденої повідомила про все в УМВС і СБУ. А викрадачеві сказала, що зможе внести викуп не більше 150 тисяч доларів, із чим він погодився.

У момент передачі безпосереднім виконавцем одержаних грошей організатору викрадення обох затримали співробітники правоохоронних структур.

Слідчий прокуратури порушив кримінальну справу щодо підозрюваних осіб за ст. 146 УК (незаконне позбавлення волі або викрадання людини) і ст. 189 (здирництво).
XS
SM
MD
LG