Доступність посилання

ТОП новини

Черновецький заявляє, що сам ініціював нараду в Президента


Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що столична влада неодноразово зверталася до Президента Віктора Ющенка з проханням скликати нараду, в якій взяли б участь керівники міської та районних влад столиці, а також керівники правоохоронних органів.

Про це йдеться на офіційному сайті київської муніципальної газети «Хрещатик».

За словами Черновецького, необхідність обговорення проблем столиці на державному рівні назріла вже давно.

«Зустрічі ми добивалися, щоб обговорити ряд невідкладних питань, для вирішення яких у столичної влади немає достатніх важелів», – пояснив мер.

Такими питаннями Черновецький назвав насамперед боротьбу з корупцією та безгосподарністю в районних адміністраціях столиці, перегляд держбюджету на 2009 рік та фінансування підготовки Києва до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Як зазначається в повідомленні, в Київській міськадміністрації покладають великі надії на результати зустрічі із главою держави й готові запропонувати йому на розгляд план конкретних дій по кожному із запропонованих для обговорення питань.

Завтра Президент проведе нараду з головами районних держадміністрацій міста Києва, на якій планує заслухати звіт керівництва Київської міської державної адміністрації.

Раніше Ющенко обіцяв вжити жорстких заходів, якщо в Києві не буде продуманої тарифної політики у сфері житлово-комунального господарства.

А вчора речниця Президента заявила, що він вважає провальними дії київської влади в економічній, бюджетній і тарифній політиці.

XS
SM
MD
LG