Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов звинуватив Ющенка в причетностi до операцiї СБУ в «Нафтогазі»


Вiце-прем’єр Олександр Турчинов заявляє, що операцiя Служби безпеки в будiвлi НАК «Нафтогаз Україна» проходила пiд керiвництвом Президента Вiктора Ющенка.

«Що стосується пана Президента, то не випадково, коли почалася атака на «Нафтогаз» я спробував зв’язатися з керiвництвом НАК, але нiкого не було на мiсцi. Пан Дiденко (перший заступник голови правлiння компанії) у цей момент перебував у Секретарiатi Президента, i я три години не мiг з ним зв’язатися. Таким чином, пан Президент разом iз паном Хорошковським (перший заступник глави СБУ) виконував операцiю на користь конкретних осiб», – заявив Турчинов.

Водночас у Секретаріаті Президента заперечили причетність Віктора Ющенка до подій навколо «Нафтогазу».

«Це не моя компетенція, але я з вами завжди відвертий: якби я щось на цю тему в Секретаріаті Президента чув за ці дні – я тут не остання людина – я б вам сказав», – заявив заступник голови Секретаріату Роман Безсмертний.

Служба безпеки заявляє, що проводить в офісі «Нафтогазу» слідчі дії в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом заволодіння посадовими особами компанії 6,3 мільярда кубометрів природного газу.

XS
SM
MD
LG